Uvjeti korištenja

Nije dopušteno kopirati, reproducirati, prodavati, preprodavati ili u drugu komercijalnu upotrebu koristiti stranicu ili sadržaje bez izričitog pismenog odobrenja S.C. Ston centar d.o.o.

Ne smiju se koristiti meta oznake ili drugi "skriveni tekst" koristeći S.C. Ston centar d.o.o. ime ili zaštitni znak bez izričitog pismenog odobrenja S.C. Ston centar d.o.o. Informacije sadržane na ovoj web stranici ili na bilo kojem materijalu dostupnom na ili preko ove stranice su isključivo vlasništvo S.C. Ston centar d.o.o., te su zaštićene autorskim pravima i drugim stvarnim pravima.

Zaštitni znakovi: ova stranica sadrži zaštitne znakove koji su u vlasništvu i registrirani od strane S.C. Ston centar d.o.o.. Nema dozvola za korištenje bilo kojeg od tih zaštitnih znakova ili reprodukciju bez posebnog pismenog odobrenja S.C. Ston centar d.o.o..

Korisnici ovih web stranica njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. S.C. Ston centar d.o.o. nastoji osigurati točne i pouzdane informacije na ovim stranicama. Međutim, ponekad može doći do pogreške. Stoga se S.C. Ston centar d.o.o. izričito odriče svih izravnih ili posrednih jamstava bilo koje vrste, kao i na bilo koje pitanje u vezi s ovim stranicama. S.C. Ston centar d.o.o. NI U KOJEM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORAN ZA SVE NEIZRAVNE ŠTETE ili posljedični gubitak (BILO ZA GUBITAK DOBITI ILI NA DRUGI NAČIN), a koji PROIZLAZE IZ ILI su U VEZI korištenjem ovih informacija.

Stranica može sadržavatii linkove i veze na druge (vezane) web stranice i resurse. Linkovi na, i iz trećih osoba, održavaju treće strane, S.C. Ston centar d.o.o. ne preuzima odgovornost za točnosti i/ili potpunost tih podataka. Svi sadržaji, funkcije, materijali i informacije kojima se pristupa putem stranice su u stanju "kako jest". S.C. Ston centar d.o.o. ne daje nikakva jamstva bilo koje vrste za sadržaj, materijale, informacije i funkcije kojima se pristupa putem web-stranice za bilo koje proizvode ili usluge ili hipertekst linkove prema trećim osobama ili za bilo kakvo kršenje sigurnosti povezano s prijenosom osjetljivih informacija kroz povezane stranice.

S.C. Ston centar d.o.o. se obvezuje da će prikupljene osobne podatke korisnika ove web stranice  (ime, prezime, e-mail adresu i sl.) koristiti isključivo u svrhu zbog koje su i prikupljeni, a to je slanje informacija o našim uslugama i proizvodima. S.C. Ston centar d.o.o. neće prodavati niti dati na korištenje te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

S.C. Ston centar d.o.o. u zaštiti vaših podataka slijedi striktne sigurnosne procedure kako bi se prevenirao neovlašteni pristup. Međutim S.C. Ston centar d.o.o. stranice mogu sadržavati linkove na druge stranice koje S.C. Ston centar d.o.o. ne nadzire i nije odgovoran za politike i procedure sigurnosti kao i za sadržaj tih stranica.

S.C. Ston centar d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.sc-ston-centar.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.