S.C. STON CENTAR d.o.o.

informirajte se o svojim pravima prilikom posjete naših stranica

Izjava o zaštiti podataka

Izjavom o zaštiti privatnosti želimo Vas informirati o uvjetima prikupljanja i obrade Vaših osobnih podataka te primjeni tzv. kolačića (cookies) tijekom posjeta našoj internetskoj stranici.

Našu internetsku stranicu možete koristiti bez otkrivanja Vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice. Međutim, kada koristite našu internetsku stranicu Vaše računalo ili mobilni uređaj pohranjuje određene podatke koji se mogu tretirati kao osobni podaci. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, internetsku stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu te Vašu IP adresu. Takve podatke ne koristimo za Vašu identifikaciju, ne prodajemo ih niti na bilo koji drugi način dijelimo trećim stranama.

U svom poslovanju primjenjujemo tehničke i organizacijske mjere zaštite u cilju zaštite osobnih podataka od slučajnog gubitka ili uništenja, nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe.

U svakom trenutku imate pravo od nas zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak podataka, brisanje podataka, ograničavanje obrade podataka, prijenos podataka te uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na Vas. U slučaju da želite koristiti neko od navedenih prava molimo Vas koristite dolje navedene načine komunikacije.

Zahtjev za ostvarivanje nekog od predviđenih prava možete dostaviti pisanim putem ili elektroničkom poštom na adresu u nastavku. Ako smatrate da je tvrtka S.C. STON CENTAR d.o.o. kao voditelj zbirke osobnih podataka povrijedila vaše pravo na zaštitu osobnih podataka, možete se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o zaštiti privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Saznaj više.

Shvaćam